Aktiviti basuh baju baby


Assalammualaikum,

Minggu lepas buat aktiviti membasuh barang-barang baby. Excited kan. Orang kata jangan excited sngt macam-macam boleh belaku. Ok take noted, tp kadang-kadang perasaan itu tak dapat nak dibendung. Mesti nk share juga dengan korang semua.. ;)

Comeikan baju-baju tu. Saja bismi basuh awal, nanti senang bile semua barang dah prepare. Tinggal tambah-tambah je nnt. Tapi mak kata tak pe yang lain-lain tu boleh tambah kemudian sebab nya bakal baby kita tu tak tahu cepat membesar ke atau tidak.

Lagi satu baby ni murah sangat rezeki.. Nak makan kundang ada org carikan, dah dapat stroller and baby walker daripada abg apis (pak lang) and yang terbaru ni officemate husband dah bagi hamper. Alhamdulillah. ;) 

Semoga orang yang memberi pun murah rezeki hendaknya. Amin.

Comments

Nurul Faiz said…
wahh.. tahniah yer.
mesti tak sabar nak tunggu baby keluar kan :)
Wahidah BME said…
Alo comeynya !
Moga sume berjalan lncr kak. Aamiin ^^
muhammad azuan said…
amboi banyaknya bju baby...patahlah tangan nak menyidai klau camni :O
Shafiq Hashim said…
Suka Tgok Barang2 baby Comel Je..

Tahniah Kak :)
Ayue Idris said…
alhamdulillah..baby ni mmg murah rezki..bile due ni?
Nurulee said…
cutenya. aha. congrats nak dapat baby =D
mieprosa said…
Alaa suka nya, semoga happy happy selalu :)
Azlealee Bashir said…
Tahniah nak dapat baby...
shera shehan said…
tahniah...
due ble?
xcited tu mmg xdpt elak kan...
sya pon wlpon lmbt lg tp dh mula bsuh baju bby..
mula2 ingt sikit skli basuh byk dh bju bby...
comel2....
moga semua nye di permudahkan...
shera shehan said…
tahniah...
due ble?
xcited tu mmg xdpt elak kan...
sya pon wlpon lmbt lg tp dh mula bsuh baju bby..
mula2 ingt sikit skli basuh byk dh bju bby...
comel2....
moga semua nye di permudahkan...
Mas Diey said…
wah..bestnya nak dapat baby. hihi. pape hal pun tahniah ya kak. :)